Hovedside
 Om oss
     Historie
        Moss Møbelfabrikk
 Produkter
 Informasjon
 Kontakt oss
 Linker
NETTBUTIKK
Brukernavn
Passord
   
Nyheter
Vi har nå fått inn etuier for kort og gravferdsdokumenter, samt sokkel og eske for donasjoner. Logg deg inn på vår netthandel for mer informasjon
 
Historie

Familien Bentzen har lange tradisjoner i begravelsesbransjen. Helt tilbake til 1891 – ved snedkermester Hans Bernhard Bentzen – ser vi av gamle håndverksbøker at kisteproduksjonen begynte. 

Dagens bedrift ble grunnlagt av Josef Bentzen i 1918 – i Kongensgate 14, Moss. Grunnlaget for driften var møbler og kisteproduksjon. I 1936 begynte egenproduksjon av kistehåndtak støpt i zink, og samme år begynte også en etter hvert omfattende egenimport av begravelsesartikler, samt produksjon av kistesvøp til bruk i egenproduserte kister.

Økning av produktspekteret ble det når Leif Josef Bentzen overtok i 1962. Produksjon av kistesvøp, plasthåndtak, kisteskruer etc. ble ytterligere opptrappet, noe som gjorde at firmaet bygget og flyttet inn i nye tidsmessige lokaler i 1981.

Selskapet er fremdeles en familiebedrift - idet Josef Bentzen, som 4. generasjon i virksomheten, er eier og styreformann. Ansatt daglig leder i selskapet er Magnus Frosterød.

Er du interessert i vår eldre historie?

 

Gå tilbake til hovedsiden.

 

Bentzen Utstyr As, Solgaard Skog 4, 1599 Moss
Reg.nr. i Foretaksregisteret: 990 718 342 MVA
tlf.: 6925 1445 - telefaks: 6925 3387 - Send oss e-post