Informasjon

Bentzen Utstyr As er i dag landets største leverandør av begravelsesartikler, hvorav svøpleveranser har en vesentlig markedsandel.

Bentzen Utstyr As fremstår i dag som en moderne produksjons- og handelsbedrift med kvalitet, effektivitet og tradisjon i sentrum.

Bentzen Utstyr As  er fremdeles en familiebedrift – idet Josef Bentzen som 4. generasjon i 1991 overtok virksomheten, og er eier og styreformann. Han har vært med i virksomheten i mer enn 45 år. Ansatt daglig leder i selskapet er Erik Krogsvold. Vi holder til i moderne lokaler på Solgaard Skog – like utenfor Moss sentrum.

Begravelsesartikler er en vesentlig del av driften som omfatter alt et moderne begravelsesbyrå måtte ha behov for i sin daglige drift.

Kirkegårdsutstyr er de senere år blitt et viktig satsningsområde, og denne virksomheten skjer gjennom selskapet Bentzen As. Det henvises til dette firmaets hjemmeside –bentzenas.no

Ved siden av ovenstående grossistvirksomhet, har Bentzen Moss Begravelsesbyrå As i snart fire 4 generasjoner drevet begravelsesbyrå i  Mosseregionen. Det henvises til dette firmaets hjemmeside -bentzengravferd.no


Tradisjon og erfaring

Bentzen Utstyr As har lang tradisjon og erfaring på utforming og design når det gjelder tekstiler til byråbransjen. Ved siden av egen systue, får firmaet produsert flere av sine spesialartikler på flere produksjonssteder i utlandet, spesielt i Tsjekkia.

Vi legger stor vekt på å tilfredsstille vår kunders ønsker og behov, noe som vårt brede produktspekter bekrefter.

De deler av bedriftens sortiment som ikke er egenprodusert eller kan leveres av andre norske produsenter, importeres fra gode utenlandske forbindelser.


Produkter

Bentzen Utstyr As fører et meget stort utvalg i begravelsesartikler. Våre svøp – med teppesett, laken og linnet er blitt et begrep i bransjen. Ulike typer av kistepynt fåes i forskjellige materialer, design og farge. Dekorasjonstepper for kiste eller katafalk produseres etter ønske om farge og mål. Kransestativer, blomsterstativer, kandelabere, lysestaker, stearinlys etc. finnes på lager i flere varianter.


Distribusjon

Vi har kunder over hele landet – og vi setter vår ære i å ha fornøyde kunder. All lagervare blir selvsagt effektuert umiddelbart.


Vår historie

Vår virksomhet har en historie som går så langt tilbake som til 1870-årene.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du ikke finner eller annet du lurer på, send oss en melding i kontaktskjemaet, eller ring oss på telefon.

Telefon:
+47 90 08 15 38

* = Må fylles ut.